Ajánlat elhárítása

MLM titkok: mikor nem lehet új csatlakozót behozni az üzletbe?

Kedves Network Marketer!

Most elárulok nektek egy nagyon fontos titkot: mikor nem lehet új embereket behozni, és növelni a bevételeket! Remélem, hogy ezzel sokatokat fogom tudni segíteni!

Tehát embereket nem lehet egy üzletbe behozni télen.

Ilyenkor mindenki az év végére készül, karácsonyi ajándékot vesz, szabadságot vesz ki, és elutazik a családdal. Év végén nem illik az embereket üzlettel zaklatni, mert ekkor jön a szeretet ünnepe, az év lezárása, felkészülés a következő évre. Ezért nem lehet embereket télen behozni.

Aztán embereket nem lehet behozni az üzletbe tavasszal.

Ebben az időszakban a tavaszi fáradtság, a különböző vírusos betegségek elviszik az emberek energiáit. Különben is hogy néz az ki, hogy valaki trüszkölve, és orrot fújva beszél az egészség programról?

Meg aztán itt van a húsvét is, amikor ugye ajándékot veszünk a gyerekeknek, és végre ki tudunk szabadulni a családdal a természetbe! Ezért nem lehet embereket tavasszal behozni.

És jön a nyár. Bizony nyáron se lehet embereket behozni, hiszen nyáron mindenki szabadságra megy.

Kiürülnek a városok, az emberek elmennek valamilyen vízpartra, vagy a telekre, ahol még a telefont is kikapcsolják, hiszen azért mennek el, hogy egy kis nyugalmuk legyen, és senki se zavarja meg a kiérdemelt pihenést.

És látott már valaki olyant, hogy hús sütögetés közben tartottak volna üzleti bemutatót? Ilyenkor a férfiak sört isznak, a nők koktéloznak, a gyerekek játszanak. Senki se foglalkozik üzlettel! Ezért nem lehet embereket nyáron behozni.

De embereket ősszel se lehet behozni!

Ki gondolt már ilyent! Ugye ekkor van az iskolakezdés, ami miatt már lassan hitelt kell felvenni, és különben is ilyenkor olyan nyomorult az időjárás is. Egyre hidegebb van, az eső is többet esik, és készülni kell anyagilag az év végi nagy kiadásokra!

El kell kezdeni a karácsonyi ajándékokat beszerezni, és mindig ilyenkor szokott jelentkezni egy csomó ház körüli munka is. Kinek van ilyenkor energiája egy üzletre? Ezért nem lehet embereket ősszel behozni.

Szóval kedves Network Marketer!

Most, hogy tudjátok ezt a nagyon fontos titkot, egyet megígérhetek azoknak, akik ez alapján akarják az üzletüket növelni: csak tartsd be mindazt amit most olvastál, és én személyesen garantálom Neked, hogy jövőre ismét nem fog növekedni a bevételed egyetlen huncut petákkal se! Ezúton kívánok sok sikert!

Szóljon hozzá!