Debreceni Zoltán

Egy #digitálisnyugdijas naplója negyvenegyedik bejegyzés

Ebben a videóban arról elmélkedek, hogy mi lesz, ha a közösségünk ahol az eredményes online csoportépítés a cél elkezdi azt az utat bejárni, amit egy évvel ez előtt még csak nem is álmodtam? Vajon milyen perspektíva, milyen jövőkép várhat azokra, akik ebben részt vesznek?

Debreceni Zoltán otthoni bejelentkezés

Hogyan változhatnak meg sorsok, emberek élete, és milyen hatással tudunk lenni a környezetünkre? Hogyan készüljünk fel a növekedésre, és az esetleges támadásokra? Neked milyen jövőképed van?

Mi lelkesít most téged? Mi az, amitől bizseregni kezdesz, mert csak szenvedéllyel tudsz rágondolni? Javaslom, hogy hozd fel magadban ezt az érzést, majd amikor eléggé feldobott vagy, írd le, hogy mit akarsz elérni!

A videó mondanivalója: soha ne ítélj emberekről a kinézetük alapján, és soha ne vedd azt készpénznek amit mondanak. Hagyd hogy a tettek alapján alakítsd ki azokat a benyomásokat, amik segítik a kapcsolataid alakulását.

Szóljon hozzá!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489