Hogyan lehetsz sikeres online #networkmarketing üzletépítő?

Itt váltak vezetőkké a tagjaink

Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink
Itt váltak vezetőkké a tagjaink

Betekintés a titkos műhelymunkába!

Itt pillanatnyi betekintést kapsz arról a titkos műhelymunkáról, ahol a jövő legerősebb online csoportépítőinek a képzése folyik! Vigyázat, ez az információ minden eddigi elképzelést felülmúlóan eredményes! Akik itt tanulnak, ők lesznek a legnagyobb hatással a network marketing jövőjére!

Nagy Zsuzsánna online mentor
Nagy Zsuzsánna online mentor@digitálismentor

Én akkor jelentkeztem erre a tanfolyamra, amikor azt vettem észre, hogy egyhelyben topogok.

Azért ajánlom ezt a tanfolyamot, mert az ára a töredéke annak, amit ér!

https://www.facebook.com/digitalismentor

Halas Csaba
Halas CsabaOnline Networker

Ez a tanfolyam tartalmaz minden olyan elméleti, és gyakorlati tudást, ami szükséges a sikeres online hálózatépítéshez.

Azért is hiteles a számomra, mert nem elméletet oktat, hanem csinálja a gyakorlatban is, felhasználva a legújabb külföldi trendeket is.

https://www.facebook.com/HalasCsabaOnlineEletmodTanacsado

Győriné Kun Zsófia
Győriné Kun ZsófiaOnline Network Oktató

Mivel vége lett Karácsonykor az online network marketing tanfolyamnak, megtanultam az eszközök használatát, el is kezdtem azt használni, mostanra megkaptam az oktatónk Debreceni Zoltán saját márkájának trénere kitüntető címet, egy csoporttársam és én kaptuk meg jelen pillanatban. Így taníthatjuk a megszerzett tudást.
Az az igazság, hogy nem gondoltam ezelőtt két éve, hogy ennyi lehetőséget tudok így 50 felett még sikeresen átélni.
Így indult a 2022-es évem, tele vagyok energiával, tervekkel célokkal. Egész életemben azt éreztem, nekem az a feladatom, hogy összehozzam az embereket, segítsem őket felemelni, bátorítsam őket olyan cselekedetekre, ami anyagi és egészségügyi szempontból is szükségletük. Ezért a Flavon!
Az internetes tudást pedig egy csodálatos, ember adta át nekem, aki maga is egész életében hálózatépítő volt és az online network marketinget már sok éve alkalmazza. Így tapasztalati tudást kaptunk!
Ezért a Gazdagodás Akadémia ! Hálás vagyok Debreceni Zoltán vezető Trénernek, akit én mindig is varázslónak hívtam a tanfolyam alatt!
https://www.facebook.com/gyorinezsokaonlinenetworkoktato

Kapusi Adrienn
Kapusi AdriennOnline Bevételnövelő

El kell ismernem, ez valóban egy SZAKMA!
És aki ilyesmire adja a fejét, az készüljön arra, hogy nem 2 perc, de nem is 2 hónap alatt fogja - a mi korosztályunkból - megtanulni mindazt, amire szüksége lehet!
Aki ismer - tudja - az elmúlt 15 évben igen sokrétű és széles spektumon végeztem mindenkor a munkámat - akár - országhatárokat átlépve.
Ami engem eddig sem akadályozott a munkavégzésben.
Ennek kapcsán támadt az az ötletem, hogy pont azért, hogy a jövőben viszont BÁRHONNAN VÉGEZHESSEM A MUNKÁMAT, és a továbbiakban semmi se kössön helyhez.
Megszerzem mindazon ismereteket, amivel az állami szolgálatban, jegyzöként és más beosztásokban eltöltött idő alatt szinte "helyhez kötötten" lehetetlenné tette a napi munkavégzésem közepette a szabad mozgásom. Sok esetben - 20 éven át - az éves szabadságaim kivételét, a pihenést, a regenerálódást és az új élményekkel való feltöltődés lehetőségét is.
https://www.facebook.com/adrikapusi55

Minden, ami az online csoportépítéshez kell!

Alap szintű tanfolyam azoknak, akik most ismerkednek az online csoportépítéssel

Online tanfolyamok network marketingeseknek, online csoportépítőknek, és az online bevétel megteremtését tervezőknek. A lecke sorozat végére képes leszel pénz teremtő bemutatókat tartani, és ezen keresztül felgyorsítani a csoportod növekedését. Ez a lecke sorozat gyorsan, és könnyen másolható, így a kulcs emberek is gyorsabban tudják a saját csoportjukat növelni.

Engem ez érdekel!

90 napos online hálózatépítő tanfolyam

Ez alatt a 3 hónap alatt mindent meg tudsz tanulni egy tökéletesen, és maximális eredményességgel működő online csoportépítő automata rendszer felépítéséről. Mindent tudni fogsz az ehhez szükséges eszközökről, azok kapcsolatáról, és működtetésükről . Megtanulod felhasználni a Facebook, a Youtube, az Instagram, és más internetes portál felhasználását ahhoz, hogy te a legjobb emberekkel tudj együtt célokat elérni!

Engem ez érdekel!

Bajnok képző tanfolyam

Ez a tanfolyam a az alap szintű, és a 90 napos online tanfolyamra épül. Azok elvégzése nélkül ez a tanfolyam nem fog értéket adni.
Ez az intenzív tanfolyam visz el téged oda, hogy akármekkora -akár több százezres - csoportot is képes leszel tartósan működtetni. Megtanulod, hogy szüntesd meg a forgalom hullámzását, hogyan növeld a megtartási arányt, és hogyan védd meg a csoportod vezetőit a kísértéstől, hogy másik céghez csatlakozzanak. A Bajnok képző csak kis csoportos, és élő online tréninget ad. Ez egy olyan hétvége lesz a számodra, ami valóban fel fogja forgatni az életed, mégpedig abba az irányba, amit igazán szeretnél elérni!

Engem ez érdekel!

Legfrissebb cikkek

Egy #digitálisnyugdíjas naplója 54.-ik bejegyzés

Hogyan tudnak #mlm milliomosok neked segíteni, hogy több csatlakozód legyen? Itt vannak azok a csúcs vezetők, akiknek a csoportjukban több száz ezer, vagy akár 1 millió ember van, és azért jöttek, hogy neked segítsenek! A saját tapasztalatukat, a saját megélt útjukat mutatják meg! Jelen pillanatban ők a #networkmarketing ászai! A TOP keresők, akik nem elméleteket, …

Olvasd tovább

Egy #digitálisnyugdíjas naplója 53.-ik bejegyzés

Lehet-e fontosabb a#networkmarketingben, mint az új belépő? Beleástam magam, és találtam valamit, amit végig kell követned, ha sikeres akarsz lenni az új belépők szerzésében! Ezért feliratkoztam a #networkmarketing történetének legnagyobb eseményére, és megteszek mindent, hogy olyan emberektől tanuljak, akik több száz embert csatlakoztattak fejenként! Tarts velem ebben a 7 napos kihívásban, és szerezd meg te …

Olvasd tovább
Debreceni Zoltán tréner

Egy #digitálisnyugdijas naplója 52.-ik bejegyzés

Mi az a meggyőzés mondata? Miért fontos ez a mondat? Hogyan tudod ezzel a mondattal a lehető legjobb irányba állítani a hallgatóságodat? A meggyőzés mondatának összetevői: Bíztasd az álmaikat Igazold vissza a hibáikat Csillapítsd a félelmeiket Igazold a fenntartásaikat Dobj sziklákat az ellenségre. A videóban egy jól működő példamondatot is hallhatsz, ezért javaslom, hogy szánd …

Olvasd tovább
Még több bejegyzés megnézése

Ez a tanfolyam 100%-ban ingyenes a szoftver csomag tulajdonosoknak!

Váljál te is annak a szoftver csomagnak a tulajdonosává, amivel meg tudod valósítani a profi online jelenlétet, és tanuld meg ingyen az alapokat!

Kérdezz személyesen tőlem!

Bármilyen kérdés esetén, vagy ha csak egyszerűen kapcsolatba akarsz velem lépni, akkor kérlek használd az alábbi feliratkozó űrlapot.

Szeretnék a továbbiakban is hallani felőled!

Ezen az email címen tudsz nekem személyesen üzenni: zoltan@gazdagodas-akademia.com

 

Itt írhatsz nekem