Online eszközök bemutatása

Egy #digitálisnyugdijas naplója negyvennegyedik bejegyzés

A #networkmarketing egyik fontos mérőeszköze a megtartási arány. Ezt csak akkor lehet magas szinten tartani, ha a csoport tagjai elég motiváltak. Ezt pedig azzal lehet elérni, ha gyorsan jönnek az eredmények, és azok mértéke is elég magas.

A csoport megtartási arány. Network marketing.

A csoport motiválásának egyik eszköze az a “kezdő csomag” amivel el lehet indítani egy új csoport tagot. Itt nem a termék csomagról beszélek, hanem arról a tudás csomagról, amivel sikeresen fel lehet készíteni az új embert arra, hogy az ő útján fellépő akadályokat miként tudja lerombolni.

Nekünk van ilyen tudás csomagunk, és azok, akik az Eredményes Online Hálózatépítés tanfolyamot végig csinálják, azok olyan tudás csomagot kapnak, amivel bármilyen #onlinehálózatépítés megvalósítható!

Mint ahogy a hölgyek megcsinálják a ruhatár frissítést, úgy neked is szükséged van arra, hogy elköszönj azoktól az emberektől, akik semmit se tesznek hozzá a közös előre meneteletekhez. Jobb, ha időről időre megteszed ezt.

Az esport világa, és a fiatalok, akik nem tudják kezelni a pénzt.

Javaslat: tartsd egyszerűen azt a folyamatot, ahol a csoportod tagjai meg tudják tanulni az online eszközök használatát!

Szóljon hozzá!