Debreceni Zoltán

Egy #digitálisnyugdijas naplója harminckilencedik bejegyzés

Folyamatosan növekvő bevétel egyre kevesebb munkával? Van ilyen egyáltalán a világon? Megnyugtatlak, hogy igen ez lehetséges! Használd ki a kezedben lévő technológia hatalmas erejét! Azok a szoftverek és programok, amik egy “sima okostelefon” segítségével el tudják hozzád juttatni értékes emberek százait, vagy ezreit, már léteznek!

Te kihasználod ezeket? Munkára fogtad már az interneten szörfőlők millióinak megszűrésére, és a legjobb emberek megtalálására ezeket a robotokat? A videóban arról beszélek, hogy én miként értem el ezt, és miként élem meg ezt a folyamatot!

Itt az ideje, hogy felismerd a technológia fejlődése által kezedbe adott hatalmas lehetőségét, és a kezedben lévő “robot hadsereg” erejét!

Hogyan épült fel a kapcsolatom Ausztráliával.

Szóljon hozzá!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489