Egyéb

Ákos megmondta….

Janet Legere and Mark Call teach
Janet Legere and Mark Call in the PL webinar room

A képen Janet Legere és Mark Call látható, amint egy internetes oktató teremben arról beszélnek, hogy Janet mivel érte el azt, hogy mindössze 6 hónap alatt 250.000 dollár jutalékot teremtett magának.

250.000 dollár az forintra átszámolva a mostani árfolyamon 75 millió!!! forint.

Vagyis Janet az elmúlt hat hónapban havonta 41.660 dollárt, forintban 12 és fél millió forintot kapott a bankszámlájára.

Ez épp többszöröse egy magyar vállalkozónő, vagy egy vezető beosztásban lévő anya, nő, hölgy magyarországi jövedelmének.

Miközben nem ment el otthonról a munkahelyére, vagy nem kellett a vállalkozása miatt otthonról kitennie a lábát.

Tehát megfelelt az Ákos féle női princípiumnak!

Otthon volt, tartozott valakihez, volt ideje a gyerekekkel foglalkozni, vezetni a háztartást.

Csak közben megvalósította Önmagát is.

Foglalkozott mások problémáival, és segített nekik a megoldás megtalálásában.

Többet adott, mint itthon rengeteg férfi társam!

Mert valljuk be őszintén: havi 41 ezer dolláros jövedelem még Amerikában is komoly, ahol mint tudható ez az átlag éves jövedelem!

Janet saját bevallása szerint az egész napját azzal tölti, hogy emberekkel kommunikál a világból.

Ákos az interjúban azt akarja kihangsúlyozni, hogy az emancipáció, és az egyenjogúság miatt egyre több nő foglalkozik inkább a karrierével, és ezért egyre kevesebb nőnek van ideje, és energiája arra, hogy a családdal, mint egy jól működő társadalom legfontosabb alap elemével foglalkozzon, és azt a női energiákkal megtöltse.

Ez lehet akár rossz is egy nemzet számára, hiszen ha nincs család, akkor nincs semmi ami példa lenne a jövő nemzedéke számára.

Ugyanakkor minden nőnek joga van arra is, hogy megvalósítsa az álmait, és megvalósítsa önmagát.

Ezt a 2 ellentétet, csak úgy lehet összehozni, ha a nő, olyan tevékenységgel éri el biztonságot adó anyagi szintet, amely nem szívja el Őt magát otthonról, és mellette megadja a kiteljesedés érzését is.

Magyarországon nem túl rózsás a nők helyzete akkor, amikor munkát kell vállalniuk.

Aki ezen az úton akar elindulni, hamar neki keseredik. Ezért inkább lemond a családról, a családban lelhető harmóniáról, a gyerekek szeretetéről.

Mert nincs perspektíva. Mert azt látják, hogy ha gyermeket vállalnának, akkor nem tudnák azt a biztonságot adni, amit szeretnének, és ami magához a harmonikus családhoz kell.

Ugyanakkor itt egy példa, hogy egy NŐ, egy ANYA kilépve abból a körből, hogy pénzt csakis úgy lehet teremteni, ha elmegy otthonról, és karriert épít, olyan jövedelemre tett szert, ami a Magyar körülmények között igen csak feltűnő, és mindezt otthonról. 

Én ezt a mintát szeretném minél több NŐ-nek megmutatni.

Én azt szeretném elérni, ha minél több azzal kezdene foglalkozni, ami benne van a génjeikben: segíteni másoknak megoldani a problémájukat. Ahogy az Janet is tette.

Szeretnél Te is ilyen módon több pénzt teremteni az internet segítségével?

Ha bízol magadban, és megvan benned a kellő elszántság, akkor van egy maroknyi csoport Magyarországon, akik már elkezdték ezt.

És egyre több NŐ csatlakozik ehhez a csoporthoz. 

Csatlakozz Te is! 

Szóljon hozzá!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489