Egyéb

Mi befolyásolja a legjobban az MLM sikered, anélkül, hogy tudnál róla?

MLM presentation
MLM meeting, network marketing meeting,

Amikor életedben először találkozol egy MLM üzlettel, akkor az esetek igen döntő többségében nem Te kerested az ajánlatot, hanem Téged találtak meg.
Miért fontos ez a momentum?
Mert ez az, ami a legjelentősebben befolyásolja a későbbi sikereidet!
Mivel fogalmad sincs arról. hogy hogyan ellenőrizd le magát az ajánlatot, ezért csakis azokra az érzésekre hagyatkozol, amit a bemutató során kaptál.
Nem tudod, hogy mennyire megbízható a cég, nem tudod, hogy a felső vonalad milyen szakmai rálátással, gyakorlattal tud majd Téged segíteni, és azt sem tudod biztosan, hogy a termék,- mert annak minden esetben lennie kell- mennyire lesz keresett az emberek körében.
Egy dolgot tudsz csak: megbízol abban a személyben, aki meghívott az üzletbe, vagy sem. Ha sikerült megnyernie a bizalmad, akkor ezzel erősen befolyásolja a sorsodat.
Ebből kiindulva összeállítottam egy gyors tesztet, amit érdemes mindenkinek használnia, amikor egy ismerőse megkeresi az évszázad legkecsegtetőbb üzleti ajánlatával:
1. A cég ellenőrzése. Mikor alapították a céget, azóta milyen forgalmat tudott generálni, hány ember csatlakozott? Milyen „garanciák” vannak, hogy a cég alapítói igazán hosszú távú üzleti ajánlatot képviselnek?
2. A cég vezetésének ellenőrzése. A cég alapítói milyen szakmai, és technikai végzettséggel rendelkeznek? Milyen szakmai rutinjuk van?
3. A termék. Mennyire igénylik az emberek a terméket? Én magam megvenném-e az üzleti ajánlat nélkül? Ha igen akkor mennyire szeretném használni? Ha használnám, akkor mennyi ideig?
4. A szponzor vonal. Van-e valaki, aki ezen a vonalon folyamatosan magas szinten keres, és a jövedelme növekvő stádiumban van, vagy stagnáló stádiumban? Neki magának mennyi ideje van, hogy az új emberekkel, azok képzésével foglalkozzon?
Aki alaposan belemélyed ennek a 4 pontnak a kielemzésébe, az igazából nem tud mellé nyúlni. Mármint akkor pontosan tudja, hogy az üzlet mennyire lehet sikeres, vagy mennyire lehet sikertelen, és ennek tudatában vagy biztosra megy, vagy vállalja a kockázatot.
A következő bejegyzéseimben bővebben kifejtem ennek a négy pontnak az értelmezését, és konkrét példákat is hozok, megnevezve a céget, a terméket, vagy az ajánlat képviselőjét.

Ha Te most épp keresel egy olyan otthoni munka ajánlatot, amiben biztos lehetsz, és nem akarsz mellényúlni, akkor javaslom, hogy a fenti szempontok alapján elemezd azt ajánlatot, amit az a cég adott, amelynek komplett rendszerét én magam is használom, hiszen én már meggyőződtem róla, hogy nekem ez kell.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gazdagodasakadem/public_html/blogom/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489