Hogyan tanított meg egy #RedBull pilóta az egyik marketing titokra?

A Red Bull Air Racing egyik kiemelkedő eseménye volt számunkra, a budapesti verseny.

Volt ott minden, amit csak látni érdemes! 🙂

Red Bull-os Mini:

#MiniMorris #RedBull

Mini Morris Red Bull stílusban.

Volt Red Bull-os helikopter:

#RedBull #airrace #budapest

A Red Bull-os helikopterek szinte végig levegőben voltak.

És persze hatalmas tömeg a Duna mindkét oldalán.

#RedBull #airrace #budapest

Rengeteg ember volt kíváncsi a Red Bull budapesti versenyére.

Szerencsére ilyen nagy méretű kivetítők és profi hangosítás segítette a verseny eseményeinek követését:

#RedBull #airrace #budapest

Ilyen nagyméretű kivetítők segítettek a verseny követésében.

Röviden a szabályokról: A profi versenyzők – Masterek – a Duna és a Lánchíd között, vagyis a Lánchíd alatt repültek be a pályára 200 csomós -kb 350 km/h – sebességgel.

Egy megszabott útvonalon kellett teljesíteni a pályát, és 2 forduló is volt benne. Ezek között a kapuk között kellett átrepülni a versenyzőknek:

#RedBull #airrace #budapest

A verseny kapuk. Ezek között kellett átrepülni.

A verseny szabályai nagyon szigorúak. Meg van határozva, hogy milyen magasságban kell átrepülni a kapuk között. Meg van határozva, hogy a fordulókban mekkora lehet a versenyzőkre nehezedő G terhelés, és az is meg van határozva, hogy az utolsó kapunál, mikor kezdhet bele a manőverbe a versenyző.

Bárhol hibázik valaki, vagy büntető másodperceket kap, vagy azonnali kizárást.

Mivel a gépek motorja, és a légcsavar is teljesen azonos, ezért csakis a repülő gépek kialakításánál, az aerodinamikánál lehet variálni, hogy jobb eredményt lehessen elérni.

Mellesleg ezek a versenyzők századmásodpercekért versenyeztek, mert mindössze ennyi volt a különbség az első, és a negyedik helyezett között.

#RedBull #airrace #budapest

Besenyei Péter repül a budapesti Red Bull airrace versenyen.

Szóval ezek a “srácok” közel 350 km/h sebességgel mindössze 5-6 méterrel a Duna fölött cikáztak akkora kapuk között, hogy a gépek szárnyai éppen hogy csak elfértek közöttük.

De gondolom, hogy arra is kíváncsi vagy, hogy én mit tanultam magától Bessenyei Pétertől, aki ezen a versenyen az előkelő 4.-ik helyet szerezte meg egy olyan géppel, amit a verseny előtt 2 héttel kapott meg.

Nézd meg a videót, és tudni fogd, hogy tanított meg engem a Red Bull egyik ikonikus alakja Bessenyei Péter egy nagyon fontos marketing szabályra:

Ha használod Te is ezt a titkot, akkor előbb lesz jövedelmed, és előbb érheted el a fontos céljaidat.

Ha még nem vagy tagja a csapatunknak, és szeretnél profi eszközöket használni az internetes marketingedben, olyan képzéssel egybekötve, amit sehol máshol nem kapsz meg ilyen olcsón, akkor csak azt javaslom, hogy csatlakozz hozzánk, és kérjél több információt az alábbi feliratkozási lehetőségen:

vagjbelemost

 

Debreceni Zoltan névjegye

Debreceni Zoltán egy 50+-os, 3 unokás fiatal ember, aki közel 20 éve él network marketing üzletekből. Emellett vállalkozó, tréner, és 2.DAN fokozattal rendelkező Aikido oktato. Az online marketinget 4 éve kezdte el tanulmányozni, és mostanra már ez adja a fő bevételét, ami miatt már digitális nyugdíjassá vált. Saját, hat hetes online marketing tanfolyamán mutatja meg a kezdőknek, hogy mit tegyenek a magasabb bevétel érdekében.
A bejegyzés kategóriája: Marketing Ötletek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük